Om skaparen av denna blogg

Hej! 

Denna blogg drivs av mig, Camilla, och den speglar mitt liv ur min synvinkel. Tränar muay thai (thaiboxning, tränar på Fight Club Stockholm) och tävlingssatsar också inom det. Så det faller sig ganska naturligt att min blogg handlar om träning & kost, eftersom det är mitt stora intresse och tar upp större delen av mitt liv. Men jag skriver även om personliga saker och filosoferar fritt om ditten och datten, så det blir en liten härlig blandning. Bloggen har jag för min egen skull eftersom jag tycker det är roligt och befriande att skriva, nästan lite som terapi fast gratis.

Enjoy!

IMG_9476

Annonser

One thought on “Om skaparen av denna blogg

  1. Hej!
    Helt sjukt, jag sökte på ”crystal bullets” och av någon anledning kom jag in på din blogg via någon bild. Jag är inte någon som läser bloggar men jag tyckte bara att jag kände igen dig från gribby gård? om jag inte är helt ute och cyklar men Ina sundman heter jag tror att du och jag brukade leka en hel del? regnbågen tror jag att avdelningen hette om jag inte minns helt fel?

    Jag har kanske helt fel nu, men fick bara för mig att du iaf var väldigt lik en tjej som jag lekte med när jag var liten och som också hette Camilla.

    Ha det bra/ Ina
    ina.sundman@hotmail.com eller ina sundman på fb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: