Matchträning & brandlarm

image

Har kört på riktigt bra med träningen både igår och idag. Så skönt med semester så man kan chilla och vila upp sig ordentligt mellan träningspassen haha.

Imorse blev det löpning 7 km + explosivitetsövningar för armarna samt en omgång mage. Dock så tror jag att jag kan ha utlöst larmet på Sats imorse. .. grejen var den att jag precis duschat efter mitt träningspass, men frös så ville värma mig lite i bastun. Preciiiiiiis när jag öppnar bastudörren så drar någon röd lampa igång och ett sjukt högt alarm sattes igång. En sats-anställd tjej var i omklädningsrummet då men sa bara ”jag tror bara det är…” och sen gick hon. Eftersom hon inte kom tillbaka och dom inte sa något i högtalarna så antog jag att allt var lugnt och att dom skulle stänga av det där förbannade larmet.

Så jag fortsätter att göra mig iordning i lugnan ro i ca 5 min till (under tiden som det där larmer tjuter utav bara helvete). Sen kommer det in en kvinna (notera: ej sats-anställd) och hämtar sin väska i sitt skåp och säger till mig: ”du kanske borde komma med ut, för dom har utrymt hela byggnaden”. Haha asså vad i hela…?! Kunde inte hon den där anställda bruden kommit tillbaka och sett till att alla gick ut om hon nu fick reda på att det var ett ”riktigt” larm?! Ska inte någon se till att alla utrymmen är tomma?? Det var säkert inte mitt fel att larmet gick igång men det kändes lite som det eftersom det startade i samma ögonblick som jag öppnade bastudörren haha. Ja så lite drama fick man allt uppleva imorse!

Nu på kvällen har jag i alla fall kört matchpass på FC. Jag har kanske (obs väääääldigt osäkert) match om två veckor, så måste köra på nu så jag är redo ifall att vi mot alla odds hittar nån åt mig. Vi fick i alla fall safta på duktigt med boxning mot varandra idag och det var riktigt roligt och svettigt.  Både träna försvar med också kondition i att slå på någon ordentligt haha. Men kul och jag är taggad inför match!!

image

Bilden är från gymmet imorse

Annonser

3 thoughts on “Matchträning & brandlarm

    • Åh har inte länken på rak arm men googlade bara ”paleobröd recept”. Det är det receptet som innehåller dadlar, morötter, mandelmjöl, ägg, kanel o salt! Hade själv i hela hasselnötternoch lite andra hackade nötter 🙂

  1. Hello Camilla, I’m watching your photos on Instagram for a while and sometimes I watch your blog. But… I can’t read it because it is Swedish haha. I am inspired by your lifestyle and your perseverance. Can you tell me something about your lifestyle. Like, how much do you train in a week. What kind of food do you prefer and what not etc. Can we have mail contact?

    Greetz,

    Anouk (from the Netherlands)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: