bloggdöden och dagsform

IMG_20130712_195107

 

Hmm ja det där med bloggandet har ju inte gått så bra.. hehe.. Har inte varit inspirerad till att skriva tyvärr! Måste säga att instagram är boven i detta drama, älskar instagram!! Speciellt nu när man kan ladda upp videos. Hittills har det bara blivit kattvideos… men det ska nog komma något annat snart haha!!

Sååå vad händer i livet? Har semester nu, den började igår 🙂 Så är ledig i 2 veckor i alla fall. Känns sjukt behövligt kan jag tillägga. Gällande träningen så har jag börjat träna med min PT Jill igen, nu två gånger i veckan (en dag fys och en dag thai). Träningen senaste veckan har varit sådär dock, har inte känt att jag haft 100% kräm och har varit riktigt oinspirerad och omotiverad. Tror att det är bristen på match/ett mål som gör det hela. Känner att nästa steg i min utveckling är just att matcha, och då att bara träna, träna, träna men inte ha något konkret att sikta på gör mig galen.

Rent formmässigt så har det hänt en del. Har kört på periodisk fasta som rent utseendemässigt funkat riktigt fint. Magrutorna har ploppat fram rätt bra och kroppen känns generellt mer tonad. Tror dock att jag ska sikta på att bygga lite mer muskler, så kaloriintaget kommer jag behöva öka då. Men det känns lite vemodigt i och med rutorna haha. Vi får se hur jag gör har inte bestämt mig ännu 🙂

Har i alla fall tänkt om lite vad gäller träningen. Förut var det mest en vilodag/vecka och sen träna morgon + kväll. Nu har jag dock börjat lyssna mer på kroppen och blivit bättre på att känna av dagsformen. Är jag övertränad? Har jag ont på grund av träningsvärk eller är det en annan typ av smärta? Och så vidare. Så har bestämt mig för att fokusera på mer kvalitativ träning istället för bara att träna för tränandets skull (kvalitet framför kvantitet det vill säga). Det blir fortfarande en hel del pass per vecka, men kör inte lika ”stenhårt” på att göra samma sak varje vecka utan varierar mer mellan vilka dagar som blir vilodagar och vad för typ av träning jag kör. Detta har faktiskt resulterat i att jag blivit både starkare och fått bättre kondition! Sååå alltså: kvalitet framför kvantitet!

Snart är det dags att packa ihop träningsväskan för att dra till söndagssparringen 🙂 Så hinner inte skriva mer nu, men ska i alla fall försöka bli bättre på att hålla uppdateringen här på en mer jämn nivå.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: