utomhusträning & mys i solen

20130607_131653

 

Idag har Jessica & jag haft världens bästa dag! Hon kom hem till mig vid  halv tolv tiden i förmiddags, och då drog vi direkt på oss träningskläder & löparskor för att ge oss ut och träna i det fantastiska vädret. Snacka om att det varit truuuuue swedish summer idag haha! I vilket fall, vi tog en löprunda i det fina spåret i skogen bakom där jag bor och det blev en runda på 4,5 km. När vi var klara med den så var vi framme vid ett lite utomhusgym som finns precis där jag bor.

Utomhusgymmet är inte mycket att hurra över men det finns i alla fall några bra ställningar som man kan använda. Så vi tränade på chins & pullups vilket jag verkligen behövde. Efter det blev det plankan & situps, för att sen spåra ut helt i att träna på huvudstående, hjulningar och andra diverse gymnastikövningar.  Men det var jobbigt och sååå roligt. 

ichinsgrejen1

ipullups

igräset

 

 

Och här kommer ett par härliga gymnastikövningar haha! Hjulning in action samt huvudstående:

 

igräsethjular

igräsetpåhämder

 

 

När vi var klara med all träning och gymnastik-lek så gick vi hem till mig igen, svidade om till shorts & bikinitopp samt ”slängde ihop” en fruktsallad + vaniljcasein. Vi satt på en stor gräsmatta i närheten av mig och det var inget folk ute alls (lite weird med tanke på klämdag + superfint väder?), smaskade i oss vår picknick samt solade. Efter en stund blev vi, såklart, lite rastlösa så det blev det till att fundera ut olika benövningar man kan göra utan redskap och jag tränade lite sparkar haha. Sååå mysig och produktiv dag vi haft alltså! Kan inte alla dagar få vara så här härliga??

20130607_132108

20130607_140056

20130607_140209

 

igräsetroundhouse

 

Igår förresten, så fick jag vääääärldens finaste present av världens finaste pojkvän: en marc jacobs-väska!! Blev så himla himla glad. Fick också ett par fina jeans. Kan inte fatta att jag har en så otroligt givmild och snäll pojkvän ibland alltså! Underbara finaste bästa! Han är såklart allt detta även när han inte ger mig saker haha 😀 

20130606_165503

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: