Antiklimax

Ja det blev ju ingen fight för mig igår. Fick ett sms i fredags morse om att tjejen jag skulle möta fått typ magkramper (fick reda på sen att det var för att hon misslyckats med att banta) och att det således var inställt. Fan vad ledsen jag blev, här har man förberett sig och jobbat hårt i 2 månaders tid för… inget? Hela morgonen var jag som i ett svart moln av besvikelse. Men båda mina bästa coacher ringde mig under förmiddagen och då kändes det faktiskt bättre. Så är the life of a fighter, kommer nog stöta på en hel del inställda fighter under min framtida karriär. Så det är bara att deal with it.

image

image

Åkte till Falun i alla fall tillsammans med Jessica och Kristian för att hejja på våra fighters. Dock så blev vi lite sena så vi hann bara se två av fyra matcher som FC gick. Alla våra medlemmar vann sina matcher så det var riktigt kul! Stackars Ellen fick sin match inställd på plats så hon var såklart ledsen för det, men vi får våran chans snart och då kommer vi båda gå in och kriga ännu hårdare det vet jag!

Nu får jag bara fortsätta kämpa och se till att vara matchredo hela tiden, så att jag kan ta första bästa chans att få slå på någon. Det riktigt brinner i mig av längtan nu att få fightas igen!

IMG_20130602_155500

IMG_20130521_174508

 

Annonser

One thought on “Antiklimax

  1. Kul att läsa om din träning! Vad har du tänkt med thaiboxningen i framtiden? Ska det förbli en hobby eller är det nåt man kan försörja sig på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: