träningsglädje och livsgnista

IMG_20130515_193037

IMG_20130517_193006

Har äntligen blivit frisk igen efter att ha varit sjuk i 10 dagar, så denna vecka kunde jag sätta igång med träningen igen (3 veckor innan match i måndags). Och alla pass har gått galant! Klart jag känt av lite att jag varit sjuk, men inte mycket om jag ska vara ärlig. Det har känts mycket bra i kroppen och psyket, och jag känner att jag är redo för match igen. Är såklart nervös men tror ändå att det kommer gå bra. Tyngre tjej men inte mycket längre, så då skiter jag i princip i vikten, skönt för mig som inte behöver banta.

Tror att jag fått tillbaka lite livsgnista nu, efter att ha famlat i mörkret ett tag sedan jag kom hem från Thailand. Dels så har det blivit vår på riktigt nu och alla löv har slagit ut på träden, dels så byter jag avdelning på jobbet, dels så har jag anmält mig nu till utbildningen som PT och kostrådgivare till hösten och dels så tittar jag & Jacke efter ny lägenhet (byte). Känns som allt börjar falla på plats och värmen samt grönskan gör verkligen sitt. Känner mig så jäkla hemma på Fight Club, och älskar mina vänner och mina tränare otroligt mycket också. Dom peppar mig och lyfter upp mig så otroligt mycket, vilket behövs för mitt tyvärr allt för ofta sviktande självförtroende och min självkänsla.

IMG_20130515_191408

IMG_20130517_192249

Idag har vi varit iväg ett gäng från FC och sprungit backe i Hammarbybacken. Det var svettigt, det gjorde ont och det var flåsigt. Det blev 5 varv upp totalt och sen körde vi 30 sek sprints i uppförsbacke x 5. Tycker att sprintsen tilltalar mig mest. Gillar att sprinta (dock inte när man kör ”idioten” med alla jobbiga vändningar..). Måste se till att ta mig dit igen i framtiden och köra, för det var riktigt bra träning. Nu är det dock fokus match som gäller, och känner mig verkligen verkligen taggad. Så kul att känna att livet är bra igen! Ni kan inte ana hur jobbigt det var ett tag när allt kändes som mest svart. Det går inte att beskriva. Men så är det, ibland är det upp och ibland ner.. livet är verkligen en berg&dalbana många gånger.

13263_265007633643768_657433816_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: