att ta beslut & 3 veckor till match

72665_340000582772496_1208387630_n

 

Då var det bara drygt 3 veckor kvar tills det är dags för match igen. Just nu känns det skit, för jag har varit sjuk sedan i lördags. Men har trott fram till nyss att det var 2 veckor kvar till matchen, så just precis nu känns det lite lättare. Hoppas bara att jag bli frisk till helgen för jag orkar inte vara sjuk längre än så. Det är så jobbigt att komma igång också igen efter att man varit sjuk, att komma in i gamla vanor. Har varit hemma hela veckan från jobbet och baaaara vilat, så kommer bli jobbigt att komma igång igen.. är så rädd att sätta igång för tidigt också meeeeeeeen och andra sidan så vill jag komma igång så snabbt som möjligt. Antar att det bara är att lyssna på kroppen…

Fan mitt psyke har blivit så kasst på senaste. Har börjat tvivla så mycket på mig själv och vad jag har att komma med. Har fått reda på att min motståndare kommer vara några kilo tyngre (hon väger mellan 48-49 kg) och då får jag såklart för mig att det kommer vara till min nackdel och att jag kommer få stryk.. MEN min förra motståndare var större och det gick ju bra. Dock så boxades hon inget så jag vet ju inte hur det kommer kännas.. Jag är iof jävligt stark i boxningen så får hoppas att jag lyckas skrämma henne lite hehe. Åh vill bara komma tillbaka till mitt vanliga friska jag så att jag kan träna ordentligt!! Det är så stressande att inte veta när jag kan sätta igång igen och när jag kommer vara ”mig själv”. Hade ju redan ångest innan för att jag inte tränade tillräckligt hårt och detta gör INTE saken bättre..

480634_340000712772483_48295819_n

 

 

Nåväl från en ångestpunkt till en annan… Har bestämt mig för att plugga till PT & kostrådgivare i höst (utanför jobbet), och det känns såååå bra. Hade en lång fika med bästa Annie i lördags där vi pratade om framtiden och hur mycket vi velade kring vad man skulle göra, och vi kom väl fram till att man aldrig kommer vara 100% säker och att man måste ta lite risker genom att bara fatta ett beslut ibland. Så inspirerad av vår långfika tog jag beslutet och mailade The Academy om förslag på hur jag skulle lägga upp min utbildning. Om allt går som det ska så är jag färdigutbildad i början av nästa år 🙂 Valde att ta en lite längre studietakt än intensivkursen som har i sommar, så att jag hinner med att matcha vissa helger och ändå plugga. Tror att detta kan bli riktigt bra!

Måste verkligen lära mig att inte sätta för hög press på mig själv.. man blir helt galen. Det är klart jag ska gå in i matchen med mål att vinna, men OM jag nu inte skulle vinna denna totalt 4e match (andra i sverige) så är väl inte det hela världen?? Herregud så hög prestige haha.. Nej nu blir det till att äta lite hemma-brunch! 🙂 Återkommer med mer ångest någon annan dag haha!

Annonser

One thought on “att ta beslut & 3 veckor till match

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: