så mycket man vill göra, så lite tid.

IMG_20130428_164650

 

Fasiken det känns verkligen inte som jag får ihop det nu. Det är för mycket saker (träning) som jag vill få in i veckorna men jag hinner fan inte med allt. Jag vill få in mer crossfit, vill bli starkare och snabbare och mer explosiv. Men jag kan inte allt jag behöver kunna och jag vet inte om jag kan pressa mig själv så bra än. Ibland tror jag att jag har för höga krav på mig själv, vill vara så mycket bättre än vad jag är och jag ser aldrig mina framgångar utan bara att jag misslyckas och är sämre än vad jag önskar vara. Det är lite svårt att förklara men jag VILL så mycket men det känns inte som att jag kommer dit.

Just nu får jag inte in så mycket träning som jag vill få in, hinner inte träna mer än 40 min på morgonen och eftersom att jag vara hinner med thaiträningen på kvällen (hinner inte innan jobbet..) så kan jag/vill jag inte lägga annan typ av träning på eftermiddagen/kvällen. Önskar att jag inte behövde jobba utan kunde lägga all fokus på träningen.. men ja, det kan ju vara kul att få in pengar också så då måste man jobba..

Usch har så mycket prestationsångest, både vad det gäller hur jag presterar på träningen och hur jag ser ut. Jag har inte den superduper vältränade kroppen som jag vill ha, och ju närmre jag kommer desto högre sätter jag ribban. Det innebär ju också att jag aldrig kommer att komma i mål, om jag hela tiden flyttar mållinjen. Det är både på gott och ont som jag är på det här viset, eftersom att jag hela tiden strävar efter att bli bättre så är det en fördel inom fightingen, men för mitt självförtroende så är det ofta väldigt negativt. Jag måste lära mig att vara nöjd med den jag är och samtidigt kunna sträva efter förbättring. Åååh tycker att allt är så jobbigt just nu, och jag vet inte i vilken ände jag ska börja för att ta tag i allt och känna mig nöjd med upplägget.

Snart börjar jag i alla fall på en ny tjänst på jobbet, även om det är samma arbetstider utan möjlighet till flex så kommer det förmodligen hjälpa psyket lite, då jag i dagsläget inte trivs på jobbet på grund av den orimligt höga arbetsbelastningen. Bara ca 2 veckor kvar tills jag får börja på en ny kula där i alla fall.

Utöver all prestationsångest inom träningen, och mitt sviktande självförtroende, så har jag mycket funderingar och ångest över min framtid. Eftersom jag med all säkerhet inte kommer klara den där j*vla matematik 2b kursen så kommer jag inte att komma in på universitetet på det programmet som jag sökt. Funderar på att utbilda mig till personlig tränare/kostrådgivare. Då kan jag i alla fall få jobba med något som jag brinner för och inte bara vara en arbetsmyra på ett kontor. Det kommer också vara lättare att lägga upp sina egna tider och planera sin egen träning runt det. Men jag vet inte.. det kostar så mycket och det är inte att likställa med en kandidatexamen direkt.. blir ett ganska stort lån man måste ta. Meeeeeeeeeeen å andra sidan så får jag jobba med något jag tycker är riktigt kul. V i får se. Måste fundera mer på saken och verkligen väga för- & nackdelar mot varandra.

Nåväl nu ska jag inte ha mer ångest-snack här. Ska ut på promenad i det fina vädret med min älskling och förska klara upp tankarna lite.

IMG_20130427_130645

IMG_20130427_201142

 

Älskade Fight Club!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: