lite ledsen i själen

Då har man varit hemma i ca 2 veckor. Färgen man fått av solen har i princip försvunnit, det är svinkallt, jag är pank och vi är totalt överbelastade med arbete på jobbet + att jag försöker plugga upp 2 gymnasieämnen. Kan inte påstå att det känns så kul att vara hemma just för tillfället, håller typ på att gå in i väggen av stress. Verkar dock som att värmen är på väg nu vilket är ett plus, och jag har kommit igång med träningen nu efter att jag första veckan hemma fick feber pga klimatomväxlingen.

Jag typ…. sörjer Thailand. Det låter konstigt men det känns som en stor, stor tung klump inom mig att jag har varit tvungen att åka därifrån och jag tänker på det varje dag. Det är såklart superskönt att få träffa Jacke igen, katterna, alla på Fight Club och min familj. Men jag ville inte åka hem, och jag vill tillbaka. Säkerligen så kommer det kännas bättre ju längre tiden går här hemma, och när våren kommer på riktigt med allt vad det innebär: värme, grönska och ljuset. Men just nu, så sörjer jag.

Försöker dock att se fram emot att få gå match här hemma igen. Om ca 1,5 månad är det dags igen att gå upp i ringen. Fast det kommer nog tyvärr bli i C-klass istället för B-klass. Nåväl match är alltid match, ska träna som om det vore B-klass med 5 ronder. Vill bara få ihop tillräckligt med matcher för att få kvala i SM i vinter! Så där har vi även ett långsiktigt mål.

Igår hade jag i alla fall ett riktigt roligt träningspass som gjorde mig väldigt glad. Fredagar är en så bra dag att träna på. Man släpper stressen och har inte bråttom hem direkt efter. Jag tränade med Jessica och det var Alex som höll passet. Först fick vi värma upp med skuggboxning med jobbiga avbrott som upphopp, armhävningar och snurra runt tills man blev snurrig. Sen fick vi göra en sparkövning med mitts som var jätterolig och gick bra för båda. Därefter så var det sparring, 2 min ronder med 1 min vila (i varje vila var man tvungen att göra 10 armhävningar, 10 situps & 10 upphopp). Det var superroligt att sparras med Jessica hela passet och vi stannade till och med kvar ett tag och fortsatte sparras. Det var så skönt att kunna släppa alla jobbiga tankar och mina ledsna känslor och bara köra & ha kul. Längtar tills vi ska träna tillsammans imorgon igen!

Jag hoppas att det kommer kännas lättare att leva här hemma snart, för det är inte roligt att vara ledsen. Men jag vet att det bara är jag som kan ändra min uppfattning, och allt handlar om vad jag väljer att lägga mitt fokus på. Däremot så blir det väldigt jobbigt att jobba mot de ledsna känslorna när man är totalt slutkörd efter en dag på jobbet. Arbetsbelastningen just nu är totalt orimlig och det går ut över min fritid. Så jag hoppas att den fronten ordnar upp sig väldigt snart.

IMG_20130412_191228Bästis och jag efter sparringen igår ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: