Snart dags att åka

hej Om ca en timme är det dags för mitt sista träningspass på Sinbi. Det är verkligen med blandade känslor, men mest ledsna faktiskt. Vill inte riktigt åka hem, trivs i värmen och älskar att träna thaiboxning varje dag. Saknar dock min Jacke där hemma otroligt mycket, men tycker att han kan komma hit istället. Det är så mycket som jag skulle vilja visa honom och dela med honom här. Saknar även min tränare hemma och alla mina klubbkompisar, ska bli så roligt att få träffa dom igen! Och att få fightas hemma och fortsätta utvecklas längtar jag också till. Men Thailand.. ack och ve vad jag kommer sakna dig. Här är förövrigt en video samt lite bilder från min senaste fight. Jag gick mot en tjej som dels vägde mer (skulle gissa på 5-6 kg mer) samt att hon hade haft 13 fighter innan (jag hade haft 2..). Men är glad att jag fick möta ett bra motstånd, för det gjorde att jag själv steppade up mitt game. Jag är väldigt nöjd med matchen (även om jag såklart ser en hel del saker som måste förbättras, men det e ju därför jag är här: för erfaranheten & lärdomen) och jag gjorde verkligen en bättre match nu är den jag gjorde först (även fast jag vann den). Som sagt, min 3: match ever, så var inte för hårda i ert omdöme 😉

http://www.youtube.com/watch?v=cVL9AWRNdhE&list=UUtn88MoJEG_uMZ3GrSMgWFg&index=4

 

IMG_7686 IMG_7651 IMG_7599

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: