Koh Lanta, Koh Lipe and theeeen…. back at Sinbi!

Då har vi rest runt lite också, jag och Jessica. Vi har åkt färja till Koh Lanta, stannat där en natt, sen åkte färja i ca 5 timmar för att komma till Koh Lipe. Varit på Koh Lipe och härjat en hel dag, sen åkt färja + dödsbussen tillbaka till Phuket för att stanna här 4 dagar.

Koh Lanta var jättefint och mysigt, även fast det kallas ”svenskarnas ö”. Jag hade lite fördomar innan jag kom dit faktiskt men blev helt klart positivt överraskad och kan tänka mig att åka dit igen! Koh Lipe var jättevackert, men det var ganska dyrt att leva där (vattnet på flaska var 3 ggr så dyrt ex.). Men som sagt, väääldigt vackert. Ön är också väldigt liten, så vi gick runt den på ett par timmar. En dag kändes därför nog, och vi drog tidigare så att vi skulle kunna hinna träna mer samt se Ellens andra & sista fight här. Hon blev väldigt glatt överraskad när vi dök upp helt oanmälda för att följa med och titta =)

Imorgon är det sista träningsdagen på Sinbi, vilket känns jävligt trist. Även om jag saknar klubben hemma och alla mina nära & kära hemma, så vill jag inte riktigt åka hem. Trivs otroligt bra här i Thailand och i lilla Rawai (Nai Harn Beach), och skulle gärna vänta med att komma hem till i sommar. Min tränare Wang frågade om jag inte skulle stanna i 4 veckor istället för bara 4 dagar när jag kom tillbaka nu haha. Vill fightas igen!! Men det får bli hemma i Sverige igen istället =)

Här kommer lite bilder från mitt & Jessicas senaste härj:

enfisk

enfisk2

enfisk3

enfisk4

enfisk5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: