Sista dagen på Sinbi Muay Thai

IMG_1941_2

 

Då fick man smaka på ett nååågot bättre motstånd än sist. Det vart inte den thaitjejen som var ”sagt” till min match, utan en annan som dessutom vägde ca 5 kilo mer än mig som det såg ut (det är ingen invägning här utan man ringer typ runt o säger vad man har och frågar om dom andra campen har nåt motstånd). Denna tjej hade tydligen 13 st matcher sen innan i bagaget, vilket är betydligt mer än mina 2 st som jag hade innan. Dessutom är hon ”uppfostrad” i ren thaistil och framförallt: i deras poängräkning. Jag förlorade ju på poäng, så gick alla fem ronder. Det jag förlorade på var att hon satte en del knän och var starkare i clinchen i den fjärde ronden, vilket känns lite surt eftersom att jag dels boxat sönder henne utan att hon gick ner (hon tog en hel del saftiga smällar kan jag lova) samt både varit mer på och även sparkat mer i de 3 första ronderna.

Men här räknar man typ inte poängen i de första 2-3 första ronderna.. och eftersom hon satte fler knän i slutet som ger en hel del så vann hon. Känner mig lite snuvad men är samtidigt glad för att jag gjorde denna match så himla bra. Jämfört med den förra matchen här, som jag vann, så gjorde jag ändå sååå mycket bättre ifrån mig. Sparkade mer, gjorde fler kombos och armbågade mer. Så för mig ÄR det här en vinst. Känner att jag utvecklas enormt av att matcha och kunde inte längta mer till att få komma hem, träna som ett djur och ta mig en liten seger hemma. It is freakin’ on now!! Haha!

Idag har jag dock GRYMT ont i vänstra benet från att ha blockat sparkar, och även tagit en och en annan på låret. Har även ont i skenbenet på höger ben samt att hon lyckats träffa båda mina höfter vart jag har fått blåmärken. Men inget syns nästan! Och ansiktet, där tror jag hon träffade mig EN gång? Mohaha.

En erfarenhet rikare är jag i alla fall, och mycket mycket nöjd. Min tränare här har också sagt att han är väldigt nöjd med min insats vilket känns sjukt bra, för om det är något dom är i Thailand så är det brutalt ärliga haha. Han hade även fått beröm från andra på Bangla Stadium så han hade fått gå runt och vara stolt sa han, och det var även främlingar som kom fram till mig och berömde min instats. Jag lovar att posta videon så fort den kommit upp på youtube! 🙂

Har packat klart i princip inför min & Jessicas avfärd imorgon, så strax ska jag gå ut och spana på när hon & Ellen tränar. Ingen mer träning för mig på Sinbi tyvärr, men om några dagar efter att vi härjat klart på Koh Lipe jag & Jessica så blir det till att pröva på att träna på ett annat camp på Koh Lanta. Ser verkligen fram emot det! Men kommer sakna min fina tränare Wang här, han är verkligen toppen =) Nedan är en bild på mig & Wang när mina händer ska lindas innan matchen.

IMG_1929_2

 

 

Och här är en bild på mig, Ellen & Jessica =)

IMG_0970

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: