sista veckan, sista fighten

IMG_0848

Bara två hela dagar kvar på Sinbi, sen drar jag & Jessica först till Koh Lipe för lite lata dagar, sen till Koh Lanta för lite mer träning och därefter Bangkok för lite storstadsliv (och eventuellt lite shopping). Imorgon är det dock dags för fight igen, ännu en thaitjej ska klås. Haha. Nämen tror det kommer gå bra, känner mig lite mer redo och vet lite mer vad som väntar denna gången. Underskattar ingen, men har ändå rätt bra självförtroende inför matchen. Ska bli så kul, men nervigt, att gå upp i ringen igen!!

Det är sååå kul att fina Jessica har kommit hit också, hade verkligen saknat henne som en galning. Älskar att vi får denna resa tillsammans innan hon flyttar till Australien för plugg i juni (bummer för mig).

Hade min sista private class med Wang igår, här är lite bilder och även en videosnutt =)

IMG_0791

IMG_0849

IMG_0855

Annonser

One thought on “sista veckan, sista fighten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: