bilder från matchen, magsjuka + ny match

Oj vilken konstig vecka detta varit! Måndag, tisdag & onsdag så har jag tränat samtliga pass (6 st) och de har gått suuuperbra och jag har känt mig riktigt på topp. På onsdag kväll var det Ellens tur att gå match, och det gick som ni säkert vet galant. Domaren bröt matchen i 3e ronden för att hon var så överlägsen tjejen från Australien. Roligt roligt, och mycket stolt över min grymma fighter syster!!

Dagen efter: inte lika rolig. Ellen meddelar mig direkt när jag vaknar (hade planerat en sovmorgon eftersom vi kom hem sent från matchen) att hon måste åka till sjukhuset, eftersom hon har extrema magsmärtor. Hon hade varit lite dålig i magen dagarna innan matchen, men ändå känt sig OK nog för att genomföra den. Förmodligen så blev stressen av matchen för mycket för stackars magen, så det blev att tillbringa ca 5 timmar på sjukhuset. Hon fick antibiotika och är på bättringsvägen nu, så det är ingen fara nu.

Min mage däremot blev heeeeelt kaos den natten, sov halva natten inne på toaletten helt miserabel. Så ingen träning dagen efter, utan låta magen ta det lugnt. Käkade imodium tabletter som gjorde sitt. Idag har jag inte heller tränat (!!!) men kände att magen måste få återhämta sig helt, får ju dessutom en ”gratis” vilodag imorgon eftersom det är söndag = ingen thaiträning. Jag veeeet att jag kommer vara i samma form som vanligt när matchen väl är på fredag, men det känns ändå jobbigt att inte kunnat träna på 3 dagar nu.. har visserligen rivit av 6 pass denna vecka redan men det är ju det att det är så många dagar i sträck som känns jobbigt.. Nåväl, lika bra att lyssna på kroppen. Vill inte behöva åka en sväng till sjukhuset som Ellen.. såg hur ont hon hade och det verkade INTE roligt.

Imorgon kommer bästa bästa bästa Jessica hit!!! Som jag längtat!! Nu är det dock bara 3 veckor kvar av mitt äventyr i Thailand (för denna gången), känns helt skumt. Men har också en del hemlängtan, så det kommer inte vara för tidigt att åka hem då 🙂 Men först ska jag gå match och sen härja med Jessica innan det är dags att lämna landet!

Här kommer lite bilder från min match också =)

IMG_5344

IMG_5361

IMG_5416

IMG_5423

IMG_5437

IMG_5493

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: