svullen vad, alla hjärtans dag & tankar kring mat

Halloj! Har varit en dålig bloggare här i Thailand, det kan jag med handen på hjärtat erkänna. Men har av någon anledning inte känt någon skriv-inspiration alls.

Kan börja med att berätta att träningen gått bättre för mig här nere sedan jag börjat ha resorb (vätskeersättning) i mitt vatten under träningarna här. Vattnet man köper här i affären är destillerat vatten = innehåller inget av de ämnena som man behöver för att vätskan ska ge en något. Så nu har jag verkligen sluppit den värsta mjölksyran som jag märkte att jag fick ganska fort när jag INTE hade någon vätskeersättning.

Däremot så har jag dragit på mig en skada. Såklart. Vem annars? Igår morse när jag clinchades med en tjej på mitt privatpass så lyckades jag få ett stenhårt knä rakt in på muskelfästet på vaden. Detta resulterade i en dubbelt så stor vad och en fruktansvärd smärta. Vad kul, då har man fått en lårkaka.. eller ja en vadkaka får man ju kalla det nu. Så kunde inte stå på benet och var tvungen att avbryta träningen direkt. Vi fick hjälp med bra medicin på apoteket här (två olika piller och en salva) så idag är benet mycket bättre, men absolut inte träningsbart än. Känns som att jag har en stor fet hård sten i vaden. Men kan i alla fall gå lite mer klokt nu på benet.. Hoppas att det försvunnit till imorgon så att jag kan träna på måndag!! Nu är det ju knappt 10 dagar kvar tills jag ska upp i ringen… och vill vara helt hel till dess.

Aja det är bara att vila ut skiten. Till något mer kul: I torsdags var det alla hjärtans dag, vilket säkert inte undgått särskilt många, och jag är ju som bekant här i Thailand och min älskade pojkvän som som bekant kvar i svea rike. Men det satte minsann inte stopp för Jacke att uppvakta mig! Mitt under eftermiddagsträningen så kommer ett blombud med en STOR bukett röda rosor, som är från Jacke 😀 Blev sååå himla glad och rörd, hur fin pojkvän har inte jag då?? Helt klart den bästa i hela jävla världen. Jag älskar dig SÅ otroligt mycket Jacke, det ska du veta! ❤

IMG_0604

 

Sen tänkte jag även passa på att berätta att jag äter som ett djur här nere. Nu är det bulk som gäller, inte deff. Annat går inte här. Så många sparkar som jag sparkat och så hårt som jag sparkat sen jag kom hit.. alltså det är helt sjukt. Jobbar verkligen stenhårt på att alltid köra 100% styrka i alla tekniker och finslipa dom som satan. Men eftersom jag kör så pass hård träning här, och dessutom närmare 4 timmar om dagen så måste jag äta mycket för att det ska kunna bli mer muskler. Annars jobbar jag bara emot kroppen om jag inte äter ordentligt, och får motsatt resultat. Känner redan efter 2 veckors träning här att musklerna redan blivit starkare (och kanske lite större?). Får mycket beröm för mina armar av alla thaiare här nere, det är roligt! Blir jätteglad att det jag jobbat så hårt för även ger synliga resultat, och inte bara rent styrkemässigt.

Faaaasiken vad jag längtar efter att träna nu, kom igen vaden BLI BRA!!

Imorgon är det vilodag i vilket fall här nere eftersom det är söndag. Så håll tummarna för mig nu så att jag kan sätta igång på måndag igen med träningen. Eftersom jag inte är någon superstjärna på att blogga just nu, så kolla gärna in min instagram camilla_de, där uppdaterar jag oftare 🙂 Nu ska jag återgå till att titta på SATC, smell ya later.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: