då var datumet spikat

IMG_0601_2

Sådärja. Datum spikat för min fight här nere. 27:e februari så kommer det smälla. Hujeda mig, är redan nervös. Just det där med ”inga benskydd” är väl mest det som gnager haha.. och armbågarna, men dom är jag inte lika nervös över, kan hålla avståndet om det är så. Men men andra har klarat det före mig, så varför i hela fridens namn skulle inte jag fixa det för?! Nu är det hårdträning som gäller de närmsta två veckorna, och sen lär jag väl få bli fotograferad till deras affischer som dom sätter upp överallt hahaha.

Nåväl det blir säkert bra, bara att ta tjuren vid hornen och köra!

Annars då? Jo här rullar livet på. God mat och lata dagar mellan träningarna. I lördags tog vi oss dock en extra vildodag, Ellen behövde reparera axeln och jag behövde reparera fötter och vader. Känns som helt rätt beslut. Träningen imorse gick helt OK, knappast super men som sagt OK. Men jag har märkt av att morgonträningen alltid är sämre än eftermiddagen för mig, så det gör liksom inget. Imorgon har jag bokat in en timmes privatträning på förmiddagen med Wang ”min” tränare (det var han som bokade in matchen åt mig), så får lite sovmorgon då =)

Nu blir det till att vila upp sig lite extra inför eftermiddagens pass. Här är en bild som avslut på inlägget på Bangla Stadium, där jag ska gå min match…..

IMG_0584

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: