livet i Thailand, första dagarna

Oj, har inte alls kommit för mig att blogga. Lite konstigt kan man tycka. Men det har helt enkelt inte blivit av!

Flygresan var lång & jobbig. Känslan att åka ifrån min fina lilla familj (Jacke & katterna) var riktigt jobbig, men samtidigt så visste jag ju (vet) att det är hit jag vill. Väl framme så fick vi ett fint rum med stora sängar. Var bara att packa upp väskorna och sen dra och käka PAD THAI. Smällde i mig den där tallriken (eller jag inte själva tallriken men ni fattar) på under.. 5 minuter? Haha, hungry much?? Flygplansmaten var ju full av tomma kolhydrater och näringsfattiga rätter, så det behövdes verkligen.

Första träningen så var jag  något seg i skallen och i lemmarna. Var förmodligen på grund av den tomma magen och värmen, tar ju lite tid att vänja sig. Efter det passet så har träningen flutit på rätt bra faktiskt. Är riktigt nöjd med hur jag utvecklats sen jag var här sist. Några tränare (och även han som äger restaurangen där vi åt pad thai) har berömt mina muskler, några har också slagit mig i magen för att jag ska spänna absen hahaha! Ja just det, det har jag ju skrivit på Facebook redan, men för er som inte har det så kan jag berätta att på andra träningspasset (första dagen) så spräckte jag läppen på en tjej från Australien. Vi körde boxningssparring, och så gjorde jag en spinning backfist på henne som hon såklart inte blockade. Poff sa det, så kom det blod. Hon blev dock lite sur, men jag sa förlåt typ hundra gånger haha. Skämdes en del. Däremot så sa hon att man ”inte fick göra spinning backfist i boxning” (alltså som i sporten boxning, inte i boxningen i muay thai) och att det var som reglerna vi gick efter? Dock så tror jag inte att det var helt sant, eftersom att huvudtränaren Pot kom fram och skrattade och frågade om jag gjort en snurrande armbåge. Fick ingen tillsägelse om att jag gjort fel 😛

Aja tror inte hon kommer vilja sparras med mig igen. Vi sparrades i alla fall inte mer den dagen..

Kan också meddela folket att jag bränt mig på ryggen och händerna. Det suger och gjorde jätteont. Ellen har också bränt sig. Puckon? Ja. Men men, man blir lite övertaggad på sol & bad när man kommer från minusgrader och snö, så det kan inte hjälpas haha. Vi har vilat från solen några dagar nu och är snart helt återställda 🙂 Har ju ett gäng dagar till att skaffa en schysst bränna på så oroar mig inte särskilt haha..

Nu hinner jag inte skriva mer, för jag ska äta lite mellanmål och sen är det dags för dagens andra träningspass. Men håll tillgodo, det kommer mer blogginlägg från soliga Thailand framöver 😉

 

Uppdaterar förövrigt oftare på instagram, så följ mig gärna där: camilla_de

 

IMG_20130203_144713

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: