på onsdag bär det av till Thailand

Soooooom vi har längtat, och längtat, och lääängtat jag & Ellen. På onsdag bär det ÄNTLIGEN av till Thailand. Har tagit fram allt som ska packas ned inför resan, det enda som saknas är mina boxningshandskar och benskydd. Dom kommer plockas upp imorgon efter sista träningspasset på Fight Club. Känns lite sorgligt, att lämna FC, eftersom jag tycker så otroligt mycket om mina vänner där och min tränare. Men jag vet att dom finns kvar när jag kommer tillbaka, och att jag kommer vara en erfarenhet rikare och redo för nya matcher då 🙂

Känner på mig att detta året kommer bli ett bra år för mig inom thaiboxningen. Tog mig äntligen över tröskeln i november 2012 och gick min första match (C-klass), där jag bevisade för mig själv att jag faktiskt kan. Har tvivlat på mig själv så många gånger under de 2 gångna åren, men ändå fortsatt kämpa. Och inte förgäves det! Där var brytpunkten och nu vet jag vad jag vill. Ska fokusera så hårt på att förfina mina tekniker, min fysik och mina tricks (sveeeep !!) när jag är i Thailand.

Är ledig på tisdag innan vi åker. Då ska det växlas pengar, inköpa det absolut sista som glömdes av i lördags samt mysas galet mycket med min sambo som också är ledig då. Vi kommer ju inte ses på två månader så det kommer bli tufft. Tur att jag har fina Ellen med mig som stöd och trygghet, och att bästis Jessica kommer ner de 3 sista veckorna. Nä hörrni, det här kan inte bli annat än bra?!

 

IMG_1161

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: