Deadlift

Har börjat köra marklyft nu varje vecka. Tycker det är en superbra övning, en riktig gammal goding så att säga. Höjde vikten med 10 kg idag också, och det gick fint, så får se vad kroppen säger om det imorgon 😉 Förövrigt väldigt kul att ha kommit igång med thaiboxningen igen nu när Fight Club öppnat efter julen, appropå träning. Kände verkligen att jag hade saknat det och hur jäkla roligt det är. Är typ övertaggad på att åka till Thailand nu och bara kötta järnet med träningen, det kommer bli så himla bra. Har dessutom fixat allt förutom försäkringen nu (bara att förlänga den via sin hemförsäkring) så utöver det är det egentligen bara packningen kvar. Dock lite nervös inför att gå match igen, men det ska nog gå bra.

Måste komma på någon bra serie som jag kan lägga in på datorn och börja följa där nere, tycker det är skönt att somna till ett tv-program. Orkar inte börja om med Sex and the City eller Desperate Housewives, dom är för färska. Vill ha något helt nytt! Några förslag?

Åh bara 2 arbetsveckor kvar innan vi åker!! Längtar så jag blir gaaaaaaalen!

Deffen går förövrigt väldigt bra 🙂 Har fått bra resultat nu efter ca 1,5 vecka. Så det känns inte så jobbigt ändå! Kommer nog vara i fin form tills vi kommer ner till solen. Haha väldigt ”hoppigt” inlägg nu men har inte så mycket mer att säga liksom. Mitt liv rullar på som det ska och är väldigt glad och tacksam över det. Bra träning, fina vänner, fin pojkvän och roliga planer.

 

deadlift1

 

deadlift2

påsats

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: