Sista dagen på 2012

IMG_20121231_123259

Idag startade jag dagen med ett sjukt svettigt pass på SATS. Har bara gått på yoga 1 ggr innan, har inte prövat några andra pass. Detta beror väl mest på att jag i princip bara tränar på SATS på vardagsmorgnar. Det passet jag prövade nu heter ”Transformer” och äger rum ute i gymmet. Det är en typ av intervallträning (läs mer här), vilket passar mig som handen i handsken eftersom jag älskar crossfit och thaiboxning. Dessutom lyckades jag såklart pricka in just det Transformer-passset som inte var 45 minuter som vanligt utan dom körde på i 1 timme istället haha. Gjorde mig inget dock, gillar att svettas järnet och ta i tills jag vill spy! Idag fick vi bland annat göra dips, chins, kötta slag på säck, kettlebell swingar, bicepscurls, hålla på och slå med några jävla stora rep och magövning i TRX band. Sen lite armhävningar, sax-hopp och situps på det. Rooooligt! Ska se om jag kan boka in mig på något mer sådant pass nu när Fight Club har stängt nästa vecka.

Funderade lite över hur mitt 2012 har varit, sista dagen på året till all ära. Är ganska så nöjd med mitt 2012 faktiskt. Träningsmässigt har det varit fantastiskt om man bortser på min 6-veckors luftvägskatarr och problemen med benhinnorna. Men det har inte upptagit så stor del av mitt år i alla fall 😉 Har ju lyckats med att träna stenhårt en månad i Thailand, lagt till morgonträningar så att antal pass per vecka har ökat, tränat järnet på Fight Club och fått flera fina vänner, skaffat världens bästa PT som hjälpt mig något enormt med att forma och stärka kroppen samt gått min första match!

Annars har det inte hänt så mycket under året, utöver träningen och Thailand-resan. Har jobbat på samma jobb, bott kvar i samma lägenhet, är fortfarande tillsammans med Jacke och har kvar samma gamla katter.

IMG_20121226_123248

Så vad har jag för förväntningar och planer för 2013 då måntro?

Jo vi börjar med en deff i januari. Har byggt upp en hel del muskler som ska få komma fram och skina tänkte jag. Så ikväll blir det en riktigt mums-kväll med potatisgratäng och glass (inte tillsammans dock haha). Sen bär det ju faktiskt av till THAILAND igen!! Den 30 januari så tar jag och Ellen planet ner till Phuket för att träna stenhårt och även gå match(er?). Sen kommer fröken Jessica, bästis, ner den sjunde veckan och tränar med oss. Därefter drar hon och jag vidare till Koh Lipe för sköna Ö-dagar, kanske en sväng över till Langkawi (Malaysia). Blir nere på öarna i en vecka ca. Efter det spenderar vi de sista 5 nätterna i Bangkok, så fett. Vi kommer bo skitfint där i ett rum på 43 kvm, med tillgång till pool utan byggnader som täcker solen och gym. Kommer bli skitgrymt.

Alltså så spenderar jag hela februari och mars i Thailand (ev. ett par dagar i Malaysia inslängt där). Träna, träna, träna och sola, bada och äta thaimat. Underbart.

När jag kommer tillbaka till ”verkligheten” så fortsätter träningen stenhårt på Fight Club och med största sannolikhet blir det fler matcher. Ska även plugga upp matematik B och söka in till GIH på Hälsopedagog-programmet. Så förhoppningsvis börjar jag även plugga till hösten 2013. I värsta fall, om jag inte hinner med matten när jag kommer hem från thai, så blir det till vårterminen 2014. Men vi hoppas på hösten 😀 ska kämpa som fasiken för att lyckas med det.

I mars, dessvärre när jag är i Thailand, så firar jag och Jacke 6 år tillsammans också ❤ Bilden som avslutar inlägget är från när vi varit tillsammans ungefär ett år.

Jag välkomnar år 2013 med öppna armar! Tror det kommer slå 2012, även fast detta har varit ett fantastiskt år för mig. 

Älskopälsko

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: