ny bloggdesign & en god jul

Sådärja, då var julafton avverkad. Blev lite träningskläder rikare bland annat, alltid väldigt uppskattat! Fick flera fina saker så är riktigt glad. Men mest roligt är det att ge tycker jag, i alla fall när man hittat något som man tror att den andre kommer bli riktigt glad för. Blev några sådana klappar i alla fall 🙂

Vi firade jul hos Jackes pappa i år, med allt vad det innebär: julbord, kalles jul, klapputdelning etc. Mysigt!

Har sammanfattat ett litet kollage med bilder från den gågna veckan: lite sjukdomsfrukost, fixade naglar, julafton, tapaskväll i min ära, valpmys m.m. Den sista bilden längst ner till höger är från idag, då jag lyckats riva av ett träningspass hemma. Kände mig i princip som vanligt igen, så det var en snabb sjukdom jag drog på mig tack och lov. Blir en sväng till gymmet imorgon med innan vi ska till Jackes mamma och fira hennes födelsedag samt julafton nr 2.

Vad tycks förövrigt om den nya designen? Jag är själv grymt nöjd, speciellt som jag lyckades få bloggen bredare = större bilder.

 

kollage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: