feberdjuret, födelsedag och magrutor

IMAG0847

Sådärja, då fick man en släng med feber. Nåväl har inte ont i halsen, är mest snorig och sänkt. Halsen var ju det stora problemet sist, eftersom jag hade luftvägskatarr, så jag är inte orolig för att vara sjuk lika länge som sist. Gissar på att detta kommer gå över om några dagar förutsatt att jag INTE går och tränar. Lika bra att ta en paus och låta kroppen bli hel.

I måndags fyllde jag år. 23 år. Fick fina presenter av mina nära & kära (Fight Club inräknat!) och hade en allmänt bra dag faktiskt. Imorgon ska vi gå ut och äta middag på mamas&tapas på söder ett gäng för att fira mig i efterskott, det ska bli mysigt 🙂 får knarka alvedon om jag fortfarande känner mig lite sänkt haha. Blir ändå ingen alkohol i vilket fall för min del.

Gällande magruts-fronten så går det ganska bra. Såhär ser magen ut när den är spänd:

IMAG0921

IMAG0933

Så nu är det projekt bygga som gäller, vilket innebär att trycka en del mat efter träningen. Jag har lite svårt för det rent.. mentalt eftersom jag gått ner så mycket i vikt sedan jag började med muay thai för 2 år sen (ca 10 kg). Det blir lite som en spärr i huvudet som säger att jag kommer gå upp i fett igen om jag äter mycket. Rent logiskt så vet jag ju att det inte är så, så det är bra att jag trotsar mitt psyke i den här frågan för att inte utveckla dåliga ätvanor. Eller alltså jag äter ju bra och näringsrik mat, men jag kommer aldrig kunna bygga muskler om jag inte ligger på ett kaloriöverskott.

Efter nyår, och innan thailand, så blir det dock en deff-period för att få fram magmusklerna ordentligt. De täcks ju av ett lager underhudsfett, så det måste bort lite där för att jag ska kunna ha synliga magmuskler all the time 😉 Inte långt kvar till Thailand nu btw! Knappt en månad! Längtar såååååååå mycket.

Längtar och är sjukligt nervös över att få stå i ringen igen också…. i Thailand är det dessutom utan hjälm och benskydd, samt med armbågar och två till ronder..

fight club open 069

 

Hmm måste köpa en reseryggsäck till dess att jag ska till Thailand också, ska fråga min käre far om han vill åka med mig och titta på det snart. Här är en bild från Jessicas instagram där jag prövar en ryggsäck. Ser ur som en glad sköldpadda =)

ryggan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: