julbak utan socker, the Hobbit & veckan som passerat

IMG_20121213_200359

Denna vecka har varit sådär rent träningsmässigt, verkligen både upp och ner. Kostmässigt också får man väl erkänna, även om jag säkert är mer hård mot mig själv än gemene man. Har i alla fall rivit av 8 pass totalt, kommer bli 9 med morgondagens.

Har inte riktigt känt explosiviteten eller draget i musklerna den här veckan. Dessutom körde jag ett riktigt jäkla grispass med min PT Jill i onsdags, där jag bland annat gjorde marklyft tills jag stupade, vilket resulterat i en fruktansvärd träningsvärk i svanken som sitter i än idag. Men som sagt vissa dagar har det gått bättre, som när jag fick köra mitts med min tränare Dick i tisdags och nöta rotationssparkar.

Nu har jag dock suttit och inspirerats på youtube av en av världens bästa thaiboxare Buakaw. Sån jävla maskin! Har varit sugen på att sparras hela veckan men det har inte blivit någon sparring på passen, så nu är jag riktigt riktigt sugen på att få slåss lite. Hoppas vi får sparras på passet imorn.

IMG_20121214_173705

Igår var jag & Jacke på date. Det var supermysigt. Vi åt först på en kinesisk restaurang på Östermalm. Mumsade i mig tigerräkor med vitlök och sen, självfallet, friterad banan med glass till efterrätt. Har byggt muskler på mycket spännande saker denna vecka som detta och lussebullar.. möh. Men i alla fall, sen gick vi på VIP-bio på Rigoletto och såg The Hobbit. Tyckte den var riktigt bra! Svårt att slå Sagan om ringen såklart, men helt klart bra.

IMG_20121214_184427

IMG_20121214_183433

Idag har jag gett mig själv en välförtjänt vilodag. Har tränat varje dag sedan förra söndagen, så kroppen var rätt urmjölkad igår på veckans sista pass… som dessutom bara var fys haha. Hua mig. Men bra!

Har gett mig i kast med julbak idag. Började med att ”slänga ihop” en pepparkaksdeg. Använde inget socker eller sirap gjord på socker, utan använde mig utav Hermesetas lättströ samt Agave sirap. Degen var asgod, så hoppas på att pepparkakorna blir det också, ska faktiskt strax göra själva kakorna eftersom degen legat i kylskåpet flera timmar nu.

Efter pepparkaksdegen gav jag mig direkt på lussedegen. Både i pepparkaksdegen samt lussedegen har jag haft i massa bakprotein, så att alla kakor/bullar blir proteinrika också! Lussebullarna blev dock liiiite torrare denna gång än sist jag bakade, men helt klart godkända. Medans degen jäste (vid två olika tillfällen) passade jag på att kolla på thaiboxning på youtube. Blir så sjukt inspirerad av Buakaw, kolla den här fighten t.ex: http://www.youtube.com/watch?v=Cl6Mz2oGQ7E . Man ser inte ens att han blir trött, eller att han ens märker av de tekniker som träffar honom. Galet bra!

Nej nu är det dags att göra peppisar. Vi hörs!

IMG_20121215_162425

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: