2 weeks left to xmas

2012-12-08_18-58-37

 

Ännu en gång så får min instagram (camilla_de) sammanfatta den gångna veckan. Har instagrammat like a crazy person på senaste. Antar att jag fått någon slags tillfällig inspiration haha.

Denna vecka har gått ganska fort. Har fått till 6 träningspass hittills, kommer bli 7 stycken räknat med det som ska genomföras imorgon. Hade velat få till 8 st, men onsdagens snökaos ställde som sagt till det för mig. Nåväl så är det.

Thaiboxningen har känts bra denna vecka, vi har både sparrats och fokuserat på sparkar. I torsdags fick vi dessutom jobba på säck med olika nivåer (alltså både höga sparkar, låga, knän, boxning). Det var riktigt kul, måste variera mig vad gäller nivåer nu i sparringen, ta det till nästa nivå liksom.

IMG_20121208_122034 IMG_20121208_141622

Glömde bort att gå till Löplabbet idag 😦 Jag & min vapendragare Jessica skulle gå på Skansens julmarknad idag och sen göra stan. Kan säga direkt att vi inte direkt var särskilt originella med den idén. Verkade som att hela Stockholm tänkt exakt samma. Så Skansen sket vi faktiskt i  när vi kom dit, för köerna var låååånga och det höga inträdet på 120 SEK per person kändes ovärt när det var så mycket folk. Så vi åkte tillbaka in till stan och köpte julklappar och åt lunch. Det var typ.. psykiskt utmattande att röra sig bland så mycket folk. Men vi fick några julklappar köpta och jag köpte även ett par skor..(heh för det har jag inte nog av tydligen…) dock inte löpskor. Glömde bort både apoteket och löplabbet i min trötta skalle. Nåväl, ska pröva ett par andra löpskor som jag brukar springa med ute (knappt använda…) och se om dom känns bra på löpbandet, måste bara göra rent dem först.

Haha kom precis på att när vi fikade idag så började Jessicas servett/papper brinna!! Hahaha det var så sjukt, jag fick panik men frös till is (bra reaktion där.. not) och Jessica började BLÅSA på elden. Som tur var så slocknade den faktiskt och blev inte värre.. tror inte att någon hann se elden som skapades på vårt bord. Tur det, hade varit väääldigt pinsamt annars.

IMG_20121208_163241

Igår lyckades jag vara lite tjusig för en gångs skull. Var på julfest med jobbet, så även fast det inte var någon dresscode så vill man ju vara lite fin. Kul för mig som annars inte klär upp mig särskilt ofta haha. Julbordet var bra i alla fall, och jag (samt Jessica) drack inte något under hela kvällen men stannade i alla fall till kl 00.

IMG_20121208_181623

 

Ikväll är det jag och mina cats som umgås, då pojken är på vift ute på Kungsholmen. Har tänt lite ljus och myser i soffan. För att avrunda inlägget så tänkte jag informera om att jag bestämt mig för vad jag ska plugga till hösten. Kommer ansöka till Hälsopedagogprogrammet på GIH. Är inte hundra procent säker på vad jag ska göra efter jag har fått min kandidat examen men det kommer jag säkert på under tiden jag pluggar om inte annat 🙂 Har velat fram och tillbaka ganska länge nu vad gäller pluggandet och olika  program, men har känt starkare och starkare ju längre tiden har gått att jag borde ta tillvara på mitt driv och mitt intresse för hälsa och träning. Med tanke på hur mycket jag försöker lära mig utan att ens plugga nu, så vet jag att jag kommer kunna göra riktigt bra ifrån mig och samtidigt ha kul om jag pluggar något som verkligen intresserar mig. Dessutom kan man ta en master sen där man får examen ”Degree of Master of Science in Sport Science.”. Efter det kan man t.o.m. börja forska och mycket annat kul, så det är en rolig möjlighet efter kandidaten om jag skulle vilja vidareutbilda mig i ämnet.

Tror det kommer bli riktigt bra 🙂 Nu ska jag strax göra varm choklad (lättmjölk, hermesetas lättströ + kakao) och äta några lussebullar. Tjingeling!

Annonser

2 thoughts on “2 weeks left to xmas

  1. Å toppen bra beslut! Håller tummarna för att du kommer in :):) Är säker på att det kommer passa dig som handen i (box)handsken ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: