Bloggtorkan

image

Ja nu blev det visst lite torrt på bloggfronten igen, men så är det ibland.

Så vad händer och sker i livet? Kommit igång med träningen ”som vanligt” igen. Har rivit av 6 st bra pass hittills denna vecka, med en ofrivillig vilodag igår på grund av snökaoset. Inte mycket att hänga läpp över, kan knappast göra något åt det ändå. Känner mig i bra form, mycket spänstig och stark. Dock så vill jag jobba mer på konditionen med löpning, men det blir inte av först jag köpt nya löpskor vilket ska inhandlas på lördag. Min högra vad och benhinnorna bråkar lite, men inget som jag inte kan hantera 😉 stretch och linniment bah’.

image

image

Börjar känna mig nöjd med formen på mina armar nu, musklerna syns mer och mer. Hårt kämpande ger resultat, och då menar jag inte bara träning utan kosten också. Appropå kost så har jag precis inhandlat bakprotein 😀 ska bli spännande och se vad som kommer bakas med det framöver!

Har mycket att se fram emot nu känner jag. Imorgon är det julfest med jobbet = julbooooord mums. På lördag ska jag och bästis på Skansens julmarknad och den shoppa. Nästa helg ska jag och Jacke se nya Hobbit filmen och käka ute, sen ska jag även baka pepparkakor. Veckan därpå så fyller jag år och det ska firas, sen är det juuul och nyåååår… Och sen bara ynka 30 dagar till THAILAND!

Livet är rätt bra just nu, trots snökaos 😉

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: