tacksamhet, lussebak och snö

image

Min instagram sammanfattar min senaste vecka ganska bra. Älskar instagram btw, helt klart bästa mediet just nu.

Igår var jag ledig från jobbet. Kände att jag behövde det efter den väldigt intensiva månaden jag haft innan matchen och efter matchhelgen. Så denna vecka har jag tränat mindre (4 pass hittills, kommer bli 5 totalt med träningen imorn). Så jag passade på att sova ut ordentligt, äta smarrig frukost och bara slöa större delen av dagen.

Rev dock av ett träningspass hemma med hjälp av min skivstång och hantlarna. Så det blev ca 5 min uppvärmning med höga knän och hopprep. På det lade jag även 30 burpees (med armhävningar). Sedan körde jag crossfitövningen 21-15-9 med thrusters med skivstång och tricepsarmhävningar. Avslutade med coreövningar och slutligen axelpress med hantlarna. Blev ett bra intensivt pass 🙂

Och efter det, hör och häpna, så drog jag igång med bullbak! Gjorde lussekatter utan socker, alltså med sötningsmedel istället (använde Hermesetas lättströ). Dom blev sååå goda och saftiga, riktigt nöjd. Receptet finns på Tasteline 🙂

image

Nästa vecka kommer jag nog sätta igång med hårdare träning igen. Ska filura lite över veckans träningsupplägg imorn tror jag. Önskar att jag kunde få en ny match att se fram emot och ha som morot med träningen, vill gärna hinna med minst en till innan Thailand.

image

Är så glad och tacksam över mitt liv just nu. Att all tid och svett jag lägger ner på träningen har gett resultat, både i ringen och på kroppen. Och att jag har tid och pengar till att göra det jag verkligen brinner för. Är också djupt tacksam över allt stöd jag får från mina vänner och min familj. Det är inte alla som har sådan tur som jag har..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: