you win some, you loose some…

… but this one I won! 

 

Är sååå glad! Vann min match igår mot en skitduktig och jättestark tjej. Var hundra procent säker på att jag förlorat när domslutet skulle meddelas, tydligen så syntes besvikelsen på hela mitt ansikte haha. Blev sjuuukt förvånad när min hand åkte upp som vinnare, vilken känsla! Min motståndare var som sagt grym och jag tror att jag steppade up mitt game tack vare att hon krigade på så hårt. Är glad att jag fick gå mot en så pass bra tjej i min första match. Vi kommer säkert mötas igen någon gång i framtiden, nu ska hon gå SM i -45 kg i vinter, så önskar henne all lycka till där!!

Det är verkligen stor skillnad på hur allt kändes i matchen mot hur det såg ut när jag tittade på den i efterhand. Har en hel del att jobba på såklart men kul att se sina styrkor också. Får titta på filmen sen med mina coacher 🙂

Stooooort tack till alla som kom och stöttade mig, och TACK Fight Club Stockholm för ett grymt event. Är så glad och tacksam. Hoppas på att jag kan fortsätta represent FC på matcher i framtiden, det här var bara startskottet 😉

 

Jag & Diana efter matchen. 

Annonser

One thought on “you win some, you loose some…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: