Nervigt värre

image

Ja usch nu har nerverna börjat visa sig på riktigt. Hur ska detta gå? Måste peppa mig själv och tagga till igen, jag har ju teknikerna jag vet att jag kan!

Tror faktiskt att jag är mer nervös för hela gå upp i ringen inför massa publik-delen än själva fighten i sig. Och det är ju asdumt. Har ju längtat efter det här skitlänge, så vad fan nojjar jag över?? Blää dumma nerver, önskar att jag kunde vara stencool och helt taggad bara istället.

Men förhoppningsvis så älskar jag ringen lika mycket som jag älskade att stå på scen när jag dansade förut. För att när jag skulle uppträda med dansen så var jag jäääättenervig innan, men väl på scenen så var det en fantastisk känsla. Svårt det där med hur man ska känna inför något man gör för första gången, det är klart man är lite rädd då när det väl börjar närma sig.

Det kommer säkert gå bra 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: