en vecka kvar

 

En vecka kvar precis nu till match. Ska bli sjukt roligt att äntligen få ta steget in i ringen! Lite nervigt är det också förstås men än så länge är jag mest taggad. Vet dock att nerverna kommer infinna sig dagen innan och på själva dagen D. Men det ska nog gå bra, så länge jag gör mitt bästa så är jag nöjd. Vinst eller förlust spelar inte så stor roll, även om jag såklart VILL vinna, så är erfarenheten viktigast såhär i början. Ingen är bäst från start, och man kan alltid förbättra sig och utvecklas. Nu vill jag mest se hur jag reagerar i en match och hur det känns överhuvudtaget.

Den här veckan har det vart lite väl mycket benfys, så jag har slitit upp en ”gammal skada” i mitt ena ben, det är alltså benhinnorna som spökar och det känns av i vristen. Jag har inte ont, men jag har känningar. Min PT Jill gav mig rehabmassage i vaden som fick mig att typ.. vilja dö. Där kände vi direkt att det var waaay too spännt. Så extra mycket linniment, tåhävningar och stretching står som rehab ett tag framöver. Ska även passa på att gå till löplabbet efter löning och skaffa anpassade skor då jag förmodligen pronerar med ena foten när jag löper.

 

Kvarg med kiwi

Träningen har dock gått väldigt bra, trots skadan. Känner mig jäkligt stark i benen och mina lowkicks satt som gjutet i torsdags (när jag fick träna med bästa Ellen ❤ ), upphoppen görs alltid med helt böjda ben och inget fusk samt att när jag körde med Annie i tisdags så kändes mina roundhouse också starka. Älskar att träna med mina girls, presterar så bra då!

Idag blir det ingen träning faktiskt. Utan slog till, hör och häpna, på TVÅ vilodagar denna vecka. Har tränat extremt intensivt senaste månaden och kände att jag måste få pusta ut lite. Startade dagen med en supergod frukost bestående av lowcarb bröd med hummus, rödlök, avokado och persilja, färskpressad apelsinjuice och en kopp kaffe. Mums! Nu ska vi, jag & älskling, göra oss iordning och sen bär det in till Budo-&fitness för att köpa nytt tandskydd samt dra en fika sen någonstans. Känns som att det kommer bli en bra lördag. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: