träningsveckan som varit

image

 

Så har ännu en vecka flugit förbi i rasande fart. Och bara 2 veckor kvar till match.

Denna vecka har träningen varit både bra och dålig, vi har haft sparringtema hela veckan på FC. I måndags körde jag rodd & styrka på morgonen och sen matchträning på kvällen (skrev lite om det tidigare i veckan på bloggen). Den dagen kändes bra!

Tisdag vart det intervallträning på löpband på morgonen och sen dubbelt träningspass på kvällen på FC med massa sparring. Dock så kändes det lite motigt i sparringen denna dag, och jag var väldigt trött. Tror att det kändes dåligt mest för att kroppen inte riktigt var på topp, men så kan det vara ibland.

Onsdag så hade jag ”sovmorgon”, a.k.a ingen morgonträning, och sedan ett PT-pass med Jill. Det passet gick riktigt bra och lyfte massa tungt samt lite tabata-träning för flåset. Skrev om det här passet i senaste inlägget.

På torsdagen så körde jag uppvärming med rodd och sedan styrka med fokus på triceps på morgonen. Kändes riktigt bra och starkt. På kvällen så var det sparringtema igen vart vi fokuserade på boxning nästan hela passet, för att köra full sparring sista två ronderna. Då kändes sparringen riktigt bra! Var taggad och fokuserad och orkade mer än vanligt. Riktigt kul! Gick från FC med en bra magkänsla inför matchen.

Fredag = vilodag. Åt en halvonyttig middag och hade nötter + torkade aprikoser som snacks på kvällen. En bit 70% mintchoklad slank ner fint också.

Så har vi lördagen då. Drog till gymmet med en tanke på att köra 2000 meter rodd (fy fan hatar att göra det på tid..) samt något styrkeprogram innehavandes marklyft. Körde rodden men fick en något sämre tid än sist på 2000 meter (bummer) och skivstången där man kan köra marklyft var upptagen av en PT och hans kund. Så jag körde först en del core övningar, och sen gick jag bort till skivstångarna med färdiga vikter. Körde bear combat 5 x 3 med skivstången, och sen körde jag en crossfit övning med kettlebells. Tog ut mig rätt rejält så det blev ett bra pass trots allt =) Ska ge mig i kast med rodden igen på måndag tänkte jag…möööh. Alltså 2 km rodd på tid med 10 kg motstånd är fan ASJOBBIGT!! Men bra som fan både för flåset och styrka, så rekommenderar verkligen det som konditionsträning.

Då har vi söndag kvar då! Har ju faktiskt inte åkt till träningen ännu så där får jag ju uppdatera senare antar jag. Hoppas på att sparringtemat håller i sig även idag, är sugen på att få samma känsla som jag fick i torsdags. Den var grym och jag kände mig snabb och stark! Hungern efter match känns så jävla bra, det är den här känslan jag väntat på för att känna mig riktigt redo. Kommer säkert vara nervös så inåt helvete på matchdagen och säkert några dagar innan, men just nu är det tagg tagg tagg som gäller. Så roligt också att vi hittills är några tjejer från klubben som ska ställa upp i samma tävling, så jag kommer få stöd hela dagen från dom =)

Ska nog dricka lite mer kaffe nu, sen packa träningsväskan och bege mig iväg. Uppdaterar kanske senare igen efter träningen i eftermiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: