yoga saturday

 

Det börjar ta sig nu! Styrketräningen och kosten gör verkligen sitt om man är riktigt dedikerad. Inget kommer gratis som man brukar säga, och det är något som jag verkligen lärt mig under de senaste 2 åren. Vill få fram mer konturer på magen men det kommer, om jag fortsätter att kämpa som jag gjort hittills. Men man blir verkligen taggad av resultat, det kan jag lova!

Idag bestämde jag mig för att köra en liten lugnare träningsform, eftersom detta varit den första intensiva veckan med morgonträningar. Så mitt 9:e pass för denna vecka blev 1000 meter rodd och sen ett yogapass. Älskar yoga! Det är så meditativt även fast man tränar. Såklart inte någon direkt fettförbränning, men gillar känslan av att kontrollera alla muskler i kroppen och jobba i ett flöde. Och även rörligheten som kommer med tiden när man kör yoga mycket. Måste fortsätta försöka få in lite mer yoga i min träning, just av den anledningen. Längtar även efter att få pröva på Bikram-yoga någon dag framöver. På Sats har dom ju passet Hot Mojo (som är i princip samma sak, fast 55 minuter istället för 90 minuter som det är på ”riktiga” yogastudios). Ska försöka gå på det någon lördag framöver, bara det att man måste boka direkt när passet läggs upp på Sats hemsida eftersom det är så poppis.

Ikväll ska jag pröva på min lågkolhydrat-protein-pasta till middag! Har beställt hem både bröd (som jag ätit förut, och som är sjuukt gott) samt pastaskruvar från carbzone.se. Brödet innehåller bara 2,7 g kolhydrat per skiva och pastan innehåller 6 g kolhydrat per portion (vill jag minnas). Till pastan ska vi i alla fall göra en qournfärssås och sallad med färsk mozzarella. Muuuuuuuuuums! Nyttigt behöver verkligen INTE betyda äckligt 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: