..fått tillbaka mitt liv

image

Fan vad jag älskar att vara igång med träningen igen. Det känns som att jag fått tillbaka livsgnistan. Brinner verkligen för hälsa och träning, det är så kul! Känner att jag lärt mig väldigt mycket inom båda områdena det senaste året, suger åt mig all information jag kommer över som en liten tvättsvamp. Läser bloggar, tidningar, på nätet, ja överallt för att lära mig mer och för att kunna prestera bättre.

Många andra skulle säkert tycka att jag ”inte har något liv”, att jag missar mycket av mit sociala umgänge och jadajadajada. Men vet ni vad? Det här ÄR att leva för mig. Att ha möjligheten (både vad gäller pengar och tid) till att träna så här mycket som jag VILL och KAN. Jag älskar livsstilen och känner absolut inte att jag missar något av livets goda, tvärtom!

Jag är typ hög på endorfiner från dagens senaste träningspass, så ni får ursäkta utlägget haha! Är på väg hem nu efter att ha avverkat veckans 8:e träningspass. Idag var thaipasset riktigt riktigt kul. Vi gjorde en spark-kombo som föll mig i smaken, den bestod av höger lowkick, vänster huvud roundhouse, höger knä, höger lowkick och sist en wheelkick med höger mot huvudet. Kände mig stark och kombon flöt bra = underbart. Men svettigt haha.

Imorgon blir det vilodag, vilket alla mina muskler behöver. Sen tror jag att det bara blir yoga på lördag samt ett thaipass på söndag. Skön helg med andra ord, Jacke har dessutom lovat att vi ska äta thaimat wihoo 😀 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: