Träningsveckan som gått + nykter aw

image

Sådär börjar inlägget med ett litet mobilkollage. Så fint när man fotar sig själv i spegeln…. Not haha!

Nåväl, nu har mitt liv blivit uppstyrt igen vad det gäller träning. Såå skönt. Klämde in 6 träningspass förra veckan (7 st om man räknar med att jag körde dubbelpass på FC i tisdags). Träningen känns bra men måste, som vanligt, jobba på konditionen och mjölksyretröskeln. Sparringen känns dock bra om man bortser från flåset, vad gäller att jag vågar mer och tål mer styk så att säga. Nu är dessutom siktet inställt på match i slutet av november.. så det är bara att ge järnet!

I fredags drog jag en nykter aw med mina kollegor. Käkade god middag och sen vart det både bowling och laserdome! Laserdome var klart roligast, vill definitivt dit och leka igen. Kanske på min födelsedag i december? Det var skönt att vara nykter i alla fall. Åkte hem vid halv tolv för att sedan vakna pigg som en lärka på lördagen. Åkte och tränade direkt efter frukosten, körde ett eget crossfitpass.

Denna vecka har jag precis börjat lägga in morgonträning, så imorse blev det till att stiga upp klockan 5. Imorgon blir det samma visa. Hoppas på att få ihop i alla fall 8 träningspass totalt. Eyes on the price 😉

image

Bild från i fredags!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: