Muay thai, crossfit och slem

image

Äntligen har jag kunnat sätta igång med träningen!! Det känns helt jävla fantastiskt. Har dock fortfarande en del slem i halsen, men det kommer försvinna med tiden. Kroppen känns typ som innan jag blev sjuk, helt ok formstatus med andra ord.

Innan jag blev sjuk så tränade jag väldigt intensivt. Och jag tror att det var bra att vila en period (dock så hade det räckt med typ 2-3 veckor istället för typ 7-8…). För nu känner jag att jag kunnat ta till mig en del av dom sakerna som jag lärt mig under min intensiva period och ”bearbetat” dom. Låter kanske lite flummigt men så känns det faktiskt.

Nu blir det till att bygga upp mer styrka,.och definitivt mer kondition. Var hos min PT Jill igår och körde crossfit, vilket tar med båda dessa moment. Fy fan vad kul det är!! Men vilket självplågeri egentligen haha. Fick bland annat lära mig thrusters och massa olika kettelbell swingar/övningar. Dessutom gjorde jag chins med gummiband som lite extra stöd, vilket kändes sjukt bra. Innan ni vet ordet av det så kommer jag göra chins på egen hand 😉

Ser verkligen fram emot att boka in någon match om någon månad eller så. Känner mig hungrig på utveckling och att få slåss, gå på hårt. Får kolla med Annie sen när hon blivit bättre i foten om vi kan köra lite extra sparring tillsammans, fast då lär jag väl bli slaktad haha!

image

Tycker förresten att det är mysigt med höst just nu. Fina färger på träden, temys i soffan och lite regn. Gör mig inget alls faktiskt att det blivit kallare och mörkare, myser på så länge hösten varar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: