Klubbmästerskap i thaiboxning, mysfika, planering, comeback?

 

Long time no see, som blivit ett återkommande tema på bloggen på senaste tyvärr. Tycker egentligen att det är roligt att blogga – men bara när mitt eget liv går framåt. De senaste 6 (!!) veckorna har jag haft luftvägskatarr/akut bronkit och således inte kunnat träna. Det har fanimej varit de trögaste, tråkigaste mest meningslösa veckorna på lång tid.

Var hos farbror doktor igen i fredags. Nu denna vecka har halsen nämligen känts bättre, men ville ändå kolla så att jag inte hade någon infektion i kroppen som eventuellt behöver behandlas med antibiotika. Efter ett stick i fingret för ett blodprov så visade det sig att jag var infektionsfri, wihoo! Och både halsen och lungorna såg/lät bra enligt läkaren. Det enda som gör att halsen fortfarande nu kan kännas lite tjock/irriterad är att jag har slem i halsen. Men det borde försvinna av sig självt snart. Läkaren sa i alla fall att det inte var farligt att träna och att jag absolut borde sätta igång igen. Halleluja!!

Så med start imorgon blir det comeback på Fight Club. Dock på halvfart. Men huvudsaken är att jag ska känna av kroppen och hur den reagerar, inte direkt sätta igång med den hårdträning som jag kört tidigare. Men fan vad jag längtar ändå till att få in 8-10 pass per vecka ”som vanligt”.

Igår var det klubbmästerskap på Fight Club där jag tränar! En av mina fina vänner på klubben, Annie som ni ser på bilden med gröna shorts, skulle gå sin första match så självklart så var vi på plats för att hejja på henne och alla andra fighters. Hon vann sin match klockrent med 3-0, sååå roligt för henne! Blev jätteglad för hennes skull. Och ooootroligt sugen på att själv få kliva in i ringen. Min ursprungliga planering var ju att gå min första match någon gång i september, men det har ju såklart blivit uppskjutet av min sjukdomsperiod. Nåväl, hela eventet var väldigt bra uppstyrt och det var jätteroligt att träffa många av mina FC-vänner och titta på lite muay thai.

Jag och Jessica drog vidare in till söder när allt var över, strosade runt en sväng och åt lite thaimat till middag. Därefter blev det en mysfika på Muggen, där vi la upp lite planering för Jessicas kost framöver men även avverkade de flesta samtalsämnen mellan himmel och jord. Vid halv åtta drog vi oss hemåt åt varsitt håll, och jag avslutad kvällen med en film tillsammans med min älskade här hemma i soffan.

Hade en riktigt, riktigt bra dag igår! 

Idag har vi slöat framför datorn, städat, tvättat och nu blev jag precis klar med veckans matlådor. De kommer bestå av qournfiléer, sugarsnaps och ugnsbakade rödbetor, sötpotatis och palsternacka. Mums!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: