flytta fokus

Försöker att inte hänga upp mig allt för hårt på att jag inte kan träna just nu. Det får gå över när det går över, och sen får jag helt enkelt ta det där och då. Jag kommer börja kunna träna igen, och jag kommer säkert komma ikapp min ursprungliga form rätt fort. Det är inte direkt som att jag ätit friterad mat varje dag och glass varje kväll. Har skött maten väldigt bra under min sjukdomstid.

Nu försöker jag istället se fram emot Thailand med bästa Ellen (och med Jacke såklart, men han kommer ju inte först sista 2 veckorna). Funderar på alla saker som vi måste göra när vi anländer till Rawai… *drömmer mig bort….*

Längtar till att träna här, utomhus och med egen mittshållare. 

 

Längtar till efter-morgontränings-frukost på Kombat Café med proteinshake och ägg i olika varianter

 

Längtar efter att ligga på stranden, det varma havet och att förlora sig själv i en bok

 

Längtar efter världens godaste mat: THAIMAT

 

Längtar till att träna 2 timmar morgon och 2 timmar kväll, BARA thaiboxning

 

Längtar till att sitta på Bangla Stadium och hejja på vänner som fightas, men mest av allt att själv få stå i ringen.. 

 

Längtar efter att få anlända till vårt rum, packa upp och göra oss hemamstadda. Vakna till ljudet av folk som tränar när man själv har en privatklass som börjar lite senare än morgonträningen.. 

 

Längtar efter att bli brun och fin och detta år MER vältränad

 

Snart Ellen drar vi!!!!

Annonser

One thought on “flytta fokus

  1. Jaaa!! Om typ 137 dagar 😉 En rolig sak, jag la just ut ett inlägg om hur mycket jag längtar till Thailand!! Ha ha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: