depp x 1000

 

Har varit hos läkaren idag. Orkade inte gå undrandes längre. Kan det läka ut av sig själv eller behöver jag pencillin? Så det blev att gå tidigare från jobbet och ta sig in till vårdcentralen.

Lungorna lät bra tydligen. Fanns en liten rodnad i halsen. Infektion definitivt, kanske luftvägskatarr. I vilket fall så skulle inte antibiotika eller liknande fungera, utan det ska läka ut av sig själv. Bummer. Då var man 200 kr fattigare och inte mycket klokare. Alla andra runt omkring mig börjar bli friska, och för mig har det ju känts som att jag ska bli det vilken dag som helst, men jag BLIR JU FÖR FAN INTE BRA. Aaaaaaaaaaaaah är så deppig. Fan det är fjärde veckan jag går in på nu utan träning, och jag har skött mig exemplariskt vad gäller att få till något slags tillfrisknande. Har ju druckit ingefäraté like there’s no tomorrow, skött kosten, ätit/druckit apelsin, inte tränat osv osv. Har världens bästa immunförsvar vanligtvis.

Nej nu ska jag sluta gnälla. Men jag är så jävla ledsen. Aaaaaah den här träningshösten har inte ALLS blivit som tänkt!!

Annonser

One thought on “depp x 1000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: