längtan till bokade (!!) Thailand, och ledsamhet för 3e sjukveckan

image

Nu är resan ner till Thailand bokad med bästa Ellen, och vi väntar på konfirmation på vår bokning av campet. Den 30/1 tidigt tidigt på morgonen bär vår resa av, och vi landar på förmiddagen den 31a i soliga phuket. Har ännu ett mål nu för min träning, vill gå minst 2 matcher hemma samt komma i mitt livs bästa form INNAN vi åker. Kommer bli en sådan epic resa! Längtar så in i norden till att få träna 2 timmar 2 ggr om dagen i ca sju veckor. Bara fokus på att förbättra min fighting, och äta haha. Få massage för under hundralappen känns också väldigt lockande.

image

Sååå till den ledsamma delen av blogginlägget. Är fortfarande sjuk. Det skumma är att jag varje dag känner typ ”imorgon kommer det vara bra”, men det blir aldrig bra dagen efter!!!! Kan inte för mitt liv förstå vad problemet är?? Antar att det bara är att vänta ut skiten. Mer egenkokt ingefärate och cocillana och vila. Suck…

Annonser

4 thoughts on “längtan till bokade (!!) Thailand, och ledsamhet för 3e sjukveckan

  1. Väntar vi verkligen på ”konfirmation på vår bokning av campet. ”? Hehe… Jag längtar också sjuuukt mycket!!

    • Jadå det kommer vara lugnt 😉 sen kan ju hemresan vara bra att boka nån gång i livet också men det känns inte så viktigt just nu haha 😀

      • Heter det verkligen konfirmation i det sammanhanget?
        Äh! Den kan man väl strunta i!! Jag ska boka min så fort jag vet när jag får vara ledig ^^ Ska ner å slå näven i bordet någon dag snart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: