thailand 2013, here we come

 

Då var det dags igen! Inom en väldigt snar framtid ska det bokas biljett ner till thailandet & camp-boende tillsammans med min partner in crime Ellen a.k.a Ironlady. Så jäkla kul det ska bli att åka tillsammans med henne, vi kommer ha sååå roligt och jag känner ända in i märgen att jag kommer få ut så mycket mer av min Thaivistelse 2.0. Nu vet jag vad jag har att förvänta mig, hur tränarna är, hur man ska bete sig, vart den bästa maten finns, hur och framför allt vart man ska köra sin moppe etc. etc. Denna gången ska det också till att gå minst 1 match, förhoppningsvis 2 där nere. Min PT Jill sa att jag typ MÅSTE det haha, så självklart ska jag lyssna på henne 😉 Ska dock se till att gå minst 1 eller 2 matcher här hemma också innan jag åker.

Kommer bli så jäkla underbart! Längtar som en galning. Denna gång kommer jag bo & träna på Sinbi Muay Thai (precis som sist) men vara där i lite mer än 1,5 månad. Totala restiden kommer vara 2 månader, varav de 2 sista veckorna kommer spenderas med min älskade sambo som kommer ner då. Så hemresan kommer bokas med honom 🙂 Ser sjukt mycket fram emot denna del av resan också, har surfat runt efter roliga saker som man bör göra när man är i Thailand (framförallt i Bangkok där de sista dagarna kommer att spenderas). Hittade bland annat svenskägda ”Bangkok by bike” där man får cykla runt och upptäcka en annan del av Bangkok som inte är den ”turistiga” och trafikerade. Låter lite skumt när jag beskriver det, men kolla in deras FB-sida, det verkar superskoj! Dessutom vill jag besöka det gamla riket Ayutthaya som ligger utanför Bangkok, en gammal stad full med urgamla tempel och Buddha-statyer osv.

bild tagen från Google

Men nu är det hela 5 månader kvar ungefär tills vi ska åka haha, så jag får väl inte hänga upp mig för mycket på längtandet såhär långt innan. Nu är det full fokus på att bli FRISK, fattar inte vad det är för slags halsvirus som jag dragit på mig? Har haft det i över 2 veckor nu och börjar faktiskt bli lite orolig. Eventuellt blir det ett besök hos farbror doktor på måndag. Denna sjukdom är således också förklaringen till mitt icke-bloggande på senaste.  Har varit sjukt oinspirerad och deppig sen jag blev sjuk, hoppas på att komma tillbaka på fötter som sagt inom en väldigt snar framtid.

Nej nu blir det till att koka mer ingefära te och äta lättglass. Kurera mera! Vi hörs!

 

Annonser

One thought on “thailand 2013, here we come

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: