update

image

Oj det blev visst en oavsiktlig bloggpaus! Så kan det gå ibland. Vad har hänt sen sist då? Jo har kommit igång med träningen ordentligt igen, vilket känns fantastiskt. Benen är i princip helt bra, men väntar med skutt och löpning ett par veckor till.

Har även kört mitt första pass med min PT Jill, som också gick bra och var riktigt roligt (och döjobbigt, höll på att spy haha). Fick köra rodd för första gången, något som jag faktiskt fastnade för. Funkar ju dessutom jättebra som konditionsträning nu när löpningen inte är aktuell. Måste bara skaffa ett par gymhandskar, för jag har fått världens blåsor i händerna från rodden..

Vad mer…? Har lärt mig marklyft och fått den värsta träningsvärken någonsin i ryggen. Heeelt galet vad stel jag är i ryggen haha. Hoppas fan att det går över snart, är inne på tredje dagen med dödens träningsvärk.

Igår körde jag på FC på kvällen. Vi tränade boxning mot kroppen och sedan lite sparring på slutet. Det gick väldigt bra faktiskt och jag försökte fokusera så mycket som möjligt på mitt fotarbete och hur jag skulle jobba in slag från sidan. Sen fick jag sparras mot en tjej som var lika kort som mig (dock ganska oerfaren) vilket var fantastiskt haha!! Att få jobba in knän på en i samma längd var extremt mycket lättare än på en längre. Det som för övrigt dock var rätt jobbigt igår, appropå att vara kort, var att många av dom längre som jag körde kroppsboxningen med slog mig i brösten hela tiden 😛 asså det var rätt plågsamt kan jag lova. Får skaffa bröstskydd..

Idag skippade jag morgonträningen, och kör bara muay thai efter jobbet istället. Imorgon är det dessutom lördag, woohoo, och då ska jag och Jacke gå och se OS-utställningen på Fotografiska. Längtar!

Annonser

One thought on “update

  1. å vad kul att ni ska till fotografiska! jag såg ju den utställningen med Jonathan när vi var i stockholm, jättebra:) Vad tyckte du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: