splittrad

image

Har blivit betydligt bättre i benen nu. Men har fortfarande lite känningar ibland, inte ont, men känningar. Är jättekluven över hur jag ska göra nästa vecka.

Dock så har jag tränat varje morgon på Sats innan jobbet den här veckan, och faktiskt cyklat dom 3 senaste dagarna vilket har gått jättebra. Så träning har jag fått men det är ju totalt annorlunda med thaiboxningen.. även om jag undviker studsig uppvärmning och upphopp så är ju fortfarande sparkarna väldigt explosiva. Dessutom är det mycket vridmoment i vristerna när man sparkar och det är ju dom jag haft mest ont i..

Hoppas hoppas hoppas att två dagars total vila är det sista som behövs för att jag ska kunna köra igång nu. Har ingen lust att vänta mer nu!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: