benhinneinflammation

image

Känner mig sjukt nere och ledsen. Är så sur på mig själv för att jag skulle insistera så hårt med det där jävla hopprepet. Blir till att vila benen ytterligare en vecka och hoppas på att det ger med sig.

Sjukt deppigt att detta skulle hända precis när jag skulle börja min hårda träning och tävlingssatsa. Vill typ sjunka genom jorden och dö lite. Morr!!! Ska sluta med självömkan nu. Får återkomma till bloggen när jag är glad igen.

Annonser

One thought on “benhinneinflammation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: