sunday / reflections

Nu har jag vilat nästan 5 dagar från träning där ben vart involverat. Känner mig fit for fight igen, men det får vi se hur det egentligen är med på träningen imorgon kväll. Hoppas hoppas hoppas att jag inte känner av något, för då blir det till att vila en hel vecka 😦

Har tagit mått på mig själv nu samt ”för- och efterbilder” på mig själv (som troligtvis aldrig kommer publiceras haha). Gör detta för min egen skull och för att se min egen utveckling av träningen. För nu är det på allvar, mer allvar än vad jag tyckt att det varit någonsin förr. Har skippat socker hela veckan och ätit jättebra, är så stolt över mig själv för att jag inte fallit dit för frestelser. Så kallade ”ätar-dagar” får komma in i bilden igen när jag tagit mig närmre mitt mål. Denna vecka har jag gjort en matlåda bestående av sojakorv-lins-gryta, quinoa och färsk babyspenat. Grytan innehåller röd lök, gul lök, morötter, purjolök, champinjoner, basilika, sojakorv, kikärtor, röda linser, gröna linser, vitlök, grönsaksbuljong, krossade tomater, vitlök och diverse kryddor. Var lite av ett ihopkok av det jag hade hemma och lite extra köpta saker hehe. Nyttigt som tusan i alla fall, och väldigt proteinrikt med tanke på alla linser samt sojakorven. Helt vegetariskt också.

Till middag blir det kycklingsallad med glutenfria krutonger i. Ska försöka äta så lite gluten som möjligt framöver och bara äta nyttiga kolhydratkällor som råris, quinoa och knäckebröd av fullkorn. Älskar att ha en nyttigare livsstil! Man mår så bra i kroppen 🙂 För ni vet väl att även om ni inte går upp markant i vikt av ”dåligt leverne” så blir man faktiskt tjock  på insidan också.

 

Appropå ingenting: Köpte förresten handskarna i förra inlägget, är sååå glad och taggad nu!  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: