shoppingsug

Alltså är såååå sugen på att köpa dessa handskar (samt benskydd, men de fanns inte i lager..). Försöker förmå mig själv att jag måsta spara mina hard earned money.. men det är fan inte enkelt. Speciellt som det skulle vara himla smidigt med ett par extra handskar nu när jag ska börja träna med PT i ett annat gym. Hm… får se hur jag gör. Får fundera på saken över dagen =)

 

Är gräsänka här hemma ikväll eftersom min pojkvän har övergett mig för öl med sina friends. Men inte gråter jag för det, utan det blir till att titta på boxning i OS! Mycket skoj om jag får säga det själv. Dessutom är risken för onyttig middag betydligt mindre när han inte är hemma. Håller på att socker-detoxa mig själv nu = no sweets for Camilla! Ska göra egen ”glass” i mixern på lätt vaniljyoghurt och fryst mango sedan ikväll tänkte jag. Det går minsann att äta goda saker utan att proppa allt med socker.

Eftersom att jag fortfarande vilar från mina överansträngningar i benen så blev det bara styrka för överkroppen på gymmet igår. Det kändes överraskande bra och har faktiskt dragit på mig träningsvärk i armarna idag. Dessutom var det i princip tomt på gymmet vilket var riktigt skönt. Idag blir det inget gym utan slöa i soffan, imorgon däremot tror jag att det blir lite träning hemma i vardagsrummet (dock inga ben…).

Annonser

3 thoughts on “shoppingsug

  1. Det är ju såna benskydd som jag har, fast mina är ”lila” 🙂 Kan, tyvärr, rekommendera dem!! De väger typ inget men tar smällar tokbra!! Verkar hållbara också 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: