möte med PT / och gårdagen

image

Har dragit på mig någon slags inflammation i mina vrister/vader/benhinnor. Kände av det som fan på träningen igår morse samt av en liten spurt till bussen efter jobbet. Så det vart en tripp till apoteket för att inhandla inflammationshämmande tabletter. Det blir därför vila och voltaren-knarkande i helgen. Eller imorgon blir det styrka för överkroppen på Sats, men absolut inget löptränande eller skuttande!

Träningen igår på morgonen gick ändå helt OK trots smärtorna i vristerna. Hade bokat träningsdejt med Annie, så kl 07:00 var vi redo för lite muay thai! Tränade mycket på frontsparkar i olika kombinationer samt lite fys på slutet. Ändå ett skönt sätt att komma igång en onsdagmorgon måste jag säga.

Idag däremot mina vänner så träffade jag min PT Jill för lite träningssnack! Det kändes skitbra och hon verkade fatta vad det var jag ville få ut av träningen med henne. Hon ska redan börja kolla efter matcher i min viktklass och eventuella sparringpartners, så här börjar det hända grejer. Är då glad alltså, ser sjukt mycket fram emot allt jag kommer få lära mig framöver!! Tror det här kommer bli jäkligt bra.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: