it’s back to reality / work

image

Då var allt tillbaka som vanligt då. Började jobba igår, både idag och gårdagen har faktiskt gått bra. Kändes ändå bättre än förväntat att vara tillbaka. Men hade hellre vart ledig ett par veckor till.. augusti ut liksom hehe. Nåväl alla måste vi jobba för att få ihop pengar till vårt leverne!

Fick som jag tidigare berättat väldigt ont i mina fotleder och vader efter för intensivt hoppande av hopprep för 1,5 vecka sedan. Vilade faktiskt i fem dagar nu innan jag började jobba igen, men det har fortfarande inte gett med sig helt. Jag som, peppar peppar, aldrig skadat mig i mina år inom olika sporter tycker att detta känns högst obehagligt och lite läskigt. Dock så tror jag att det kommer gå över förutsatt att jag inte hoppar något mer hopprep på ett tag. Får fortsätta med linniment och iprengel ett tag till.

Har i vilket fall tränat efter jobbet både igår och idag! Igår hade jag träningsdejt med bästa Annie. Dock så kände jag mig inte alls på topp pga alldeles för lite sömn… men så går det när man vänder på dygnet! Vi körde mest teknik och fysövningar på det passet, det gick helt ok förutom att jag blev snurrig i skallen av min sömnbrist.

Idag har jag dock sovit ordentligt,så detta passet är jag rätt nöjd med. Pressade mig själv rätt bra. Vi körde mittsar, både med slag + spark kombos samt ren boxning. Passet avslutades med en rond clinchbrottning med knän samt nackstyrka. Sen gjorde jag själv lite extra magövningar och armhävningar.

Nu är jag snart hemma och då blir det till att svänga ihop en omelett till middag! Mums!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: