PT – training

 

Bilden är från igår när jag & Jacke var på Skansen. Det är lite av en årlig tradition för oss. Vi tar med oss systemkameran och åker in dit på en solig dag. Förutom alla fantastiska djur så finns det mycket fina omgivningar på Skansen som är roligt att fota. Det bästa som hände igår var att vi fick se lokatt-ungar som busade vilt med varandra, och sen också att de städade inne hos sälarna så dom inte hade något vatten, vilket innebär att sälarna låg och gottade sig i solen helt tjocka haha!

Till något helt annat: förra året när FC var tillfälligt stängt pga att de letade ny lokal, så tränade jag på gymmet Feel Good i Täby. De har Box-pass som hålls utav en tjej som heter Jill Idh. Hon har tävlat mycket inom kick- och thaiboxning (och nu också inom MMA tror jag), hon har bland annat 2 VM-guld, 1 VM-silver och ett VM-brons i ryggen. Jag tyckte att hon var en jättebra instruktör och hennes MMA-fys som hon hade på passen var alltid superroliga och döjobbiga. Såg nu att hon är personlig tränare också, så jag har faktiskt anlitat henne för att hjälpa mig utvecklas i min fighting och i min träning.

Har verkligen känt på senaste att jag hamnat i en återvändsgränd med min träning, och att jag behöver den där extra pushen utav någon annan för att kunna ta mig till nästa nivå. Tror att detta kommer kunna hjälpa mig enormt mycket och ser fram emot att få träna med Jill oerhört mycket. Det ska bli så spännande att träna med en PT som är så pass duktig inom kampsport! Så det kommer bli 1-2 ggr i veckan som jag tränar med henne, annars kommer jag som vanligt finnas att tillgå på Fight Club 😉

 

Nu ska vi strax bege oss mot Norrtälje och vidare. Vi ska till Jackes mamma & hennes sambos landställe för att grilla och umgås! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: