boxing / sparring

image

Bilden är inte från dagens pass.

Idag har vi kört boxningssparring hela passet! Det var jättekul faktiskt, även om jag tog en del smällar. Men det är ändå bra för jag behöver vänja mig lite vid just boxningen i sparring så det var toppen. Vi fick köra knän också btw 🙂 Tycker att jag skyddade mig rätt bra men måste bli snabbare på att dra tillbaka armarna och flytta mer på huvudet.

En tråkig sak däremot är att jag har en extrem pain going on på insidan av mina vader samt i anklarna (tur att vi inte körde några sparkar idag..), som med största sannolikhet härstammar från mina hopprepspass. Har använt muskler som jag inte är van vid och har förmodligen överansträngt dom pga jag hoppat så pass mycket. Nu ska jag vila två dagar i streck så jag hoppas verkligen att smärtan går över under dom dagarna…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: