first training at FC / in a week

image

Då har man haft en veckas vila från thaiboxningen. Det var ganska skönt faktiskt att få göra och tänka på lite annat. Har dock fortfarande tränat. Det har blivit ett löppass i skogen, tre omgångar med hopprep och hemmaträning samt ett yogapass. Helt OK bara för att hålla kvar formen, inte så mycket förbättra kanske. Sen har jag och Jacke lyckats klämma in grillning hos pappa och sedan även hos mamma med övernattning på Gräddö. Mys!

image

image

Jag har en blender hemma som jag i princip aldrig använt. Så fick jag för mig här om dagen att det var dags att damma av den och pröva att göra en proteinshake. Och vilket resultat!! Dom blir huuur goda som helst. Hittills har jag dock bara prövat två kombos. Den första är med frysta jordgubbar, lättmjölk, lätt vaniljyoghurt, en halv banan och proteinpulver med smak av skogsbär. Den andra är med banan, vaniljprotein, lättmjölk, lätt vaniljyoghurt och jordnötssmör (utan socker och tillsatser). Har köpt flera olika frysta frukter och bär så att jag kan pröva fler smaker 🙂

image

Nu är jag på väg till första träningen på FC sedan en vecka tillbaka. Känner mig typ… nervös? Haha! Men det ska bli roligt i alla fall 🙂 återkommer sedan med en uppdatering om hur det gick 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: