training /at home

image

Idag har jag haft ett riktigt bra träningspass här hemma! Jacke drog iväg in till stan för att träffa Markus, så jag passade på att ockupera vardagsrummet igen.

Så det blev till att hoppa hopprep! Har inte gjort det sen jag var i Thailand. Jag avverkade 10 stycken 3 min ronder (alltså totalt 30 min) hoppande, där jag blandade in lite olika hopp som höga knän till exempel. Ska definitivt fortsätta med hoppandet som omväxling i konditionsträningen! bra för stamina och vadmusklerna också.

Efter det körde jag 6 stycken ronder med bland annat squats, splitsquats, plankan (vart jag drog upp vartannat knä mot armbågen hela tiden = jobbigt!!), och sen liggande magövningar på rygg. Så rumpa, lår och magövningar helt enkelt. Eftersom jag körde ronder hela tiden så räknade jag inte hur många reps jag gjorde i varje övning, utan körde på i hela 3 min per övning istället. Ett bra sätt att träna om man håller på med thaiboxning där man jobbar i just ronder.

Tror jag ska ge mig på ett liknande pass imorgon, fast lägga in mer armövningar och även burpees som kan vara den jobbigaste övning som någon någonsin kommit på haha.

Nu ska jag äta lasagne, toodiloo!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: